O Nama

Innovative Water Technology

IWT je tvrtka osnovana u Iloku u srpnju 2015. godine kao nastavak višegodišnjeg rada g. Marka Krtića na razvoju inovativnih tehničkih rješenja. Naš multidisciplinarni tim stručnjaka sa značajnim iskustvom iz područja vodoopskrbe sada nastavlja rad na unaprijeđenju sustava korišenja vode i zaštite od neželjenih posljedica te komercijalizaciji patentnih rješenja. S nizom međunarodnih i domaćih nagrada za inovacije kao poticaj za daljnji rad, nastojat ćemo postati vodeća tvrtka u Hrvatskoj u razvoju novih proizvoda u kućnoj i industrijskoj uporabi vode s ciljem probijanja i na međunarodno tržište.

IWT je postavila osnovne vrijednosti tvrtke; razmišljati, djelovati i raditi zajedno u korist svih naših dionika, od zaposlenika koji su najveća vrijednost tvrtke do korisnika koji očekuju kvalitetan proizvod i usluge. Promovirajući kulturu inoviranja i stalnog poboljšanja unutar tvrtke, nastojimo postići iznimne rezultate u kreiranju inovativnih proizvoda koji su sigurni, jednostavni za upotrebu, ekološki prihvatljivi i ekonomski isplativi. Koristeći kvalitetne materijale i inovativan pristup problemu, naši proizvodi i usluge su dizajnirani kao dugoročna rješenja. To znači dugoročnu vrijednost za naše klijente i kupce, koja se uvijek u konačnici pretvara u uštedu.

Naša misija je osmisliti, proizvesti i plasirati na tržište inovativne proizvode vrhunske kvalitete i dizajna. Nastojimo se specijalizirati za pružanje opsežnih, cjelovitih i kvalitetnih usluga našim klijentima kao i ponuditi proizvode po konkuretnim i prihvatljivim cijenama kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca.

Imate pitanje?

Slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam odgovoriti.

+385 98 975 5978

+385 99 595 6137

nesmrzavajuća slavina
nesmrzavajuća slavina
nesmrzavajuća slavina
nesmrzavajuća slavina

Nagrade i Priznanja

Model sa potisnom ručicom
Model sa okretnim kolom
Cjelogodišnji urbani zdenac

Pogledajte naše proizvode