Naši Proizvodi

PROIZVODI

Nesmrzavajuća vanjska slavina

Svake godine se brojni korisnici susreću sa problemima vezanim uz niske temperature i smrzavanje vanjskih i unutarnjih vodovodnih instalacija i štetama nastalih uz iste.

OPŠIRNIJE

Zidna vrtna slavina

Zidna vrtna slavina je pojednostavljena verzija pametne vrtne slavine, namijenjena za cjelogodišnju uporabu bez straha od smrzavanja prilagođena za ugradnju u zid objekta. Također ne zahtjeva nikakve pripreme za zimske uvjete rada.

OPŠIRNIJE

Cjelogodišnji urbani zdenac

Cjelogodišnji urbani zdenac je u osnovi nadogradnja vrtne slavine te funkcionira na isti način, a dostupna je u većim profilima vanjske cijevi, od 40 do maksimalnih 110 mm.

OPŠIRNIJE

Zaštitnii ventil protiv smrzavanja

Jedan od nagorih scenarija povezanih sa vodom koji se mogu dogoditi u nekom objektu jest smrzavanje i pucanje vodovodne cijevi u zidu ili podu objekta ...

OPŠIRNIJE

Pojilica za farme

Problemi smrzavanja vode posebno su izraženi na životinjskim farmama koje su vrlo često otvorenog tipa ili bez grijanja. U IWT-u smo prepoznali probleme...

OPŠIRNIJE

Uređaj za kontrolirano ispiranje pješčanih filtera

Uređaj za kontrolirano ispiranje je specifična inovacija razvijena prema potrebi klijenta s ciljem rješavanja određenih tehnoloških problema.

OPŠIRNIJE

Sigurnosna hidrantska glava

Suočeni sa svakodnevnim problemima neovlaštenog korištenja hidranata u javnoj vodoopskrbi, osobito u ruralnim i izoliranim područjima, javna vodoopskrbna poduzeća primorana su naći rješenje da onemoguće krađeuvode iz sustava.

OPŠIRNIJE

Hidrant 7 u 1

Kako bi povećali uštede u izgradnji vodoopskrbne mreže, povećali sanitarnu sigurnost sustava te sveli mogućnost kontaminacije cjevovoda na najmanju moguću mjeru, razvijen je prototip hidranta koji objedinjuje više funkcija u jednom proizvodu.

OPŠIRNIJE

Zainteresirani ste za naš proizvod?

Slobodno nas kontaktirajte...

Kontakt